Graviditet og amme periode i beklædning der er smart

Graviditet og amme periode behøver ikke være et kompromis på dit udseende og din beklædning. Du kan nemt finde beklædning der tjener formålet og som samtidigt er smart. Det handler ikke udelukkende om din forfængelighed. Det handler i langt højere grad om dit velbefindende. Læs med herunder og få et par gode råd om tøj du kan bruge både under graviditeten og i amme perioden.

En smart og funktionel ammekjole

En god ammekjole er naturligvis en der tillader let adgang til madpakkerne. En endnu smartere ammekjole, er den der er en kombination af en graviditetskjole og en ammekjole. På den måde får kjolen mindst dobbelt så lang levetid, som hvis du kun havde købt en graviditetskjole.

Det samme gælder for undertøj, trøjer og skjorter. Du kan købe lækre brysteholdere, som støtter dine tungere bryster, under graviditeten, og som også kan bruges når du ammer.

Dit velbefindende er vigtigt for både dig og barnet

Måske tænker du at det er noget pjat, at købe nyt tøj som du kun skal bruge, mens du er gravid og mens du ammer. Et par gode store joggingbukser og en stor trøje, kan jo sagtens klarer ærterne. Men, det handler ikke kun om at gøre det behageligt. Det handler også om hvordan du har det. Hvis du skal rende rundt i træls og grimt tøj, i flere måneder, så går det ud over dit velbefindende. Du kan godt have de store joggingbukser og en stor trøje, til at rende rundt i derhjemme, men det er vigtigt at du også har noget pænt, til når du ikke er derhjemme.

Dit velbefindende har stor betydning for din babys velbefindende.

Forkæl dig selv mens du er gravid og mens du ammer

Din krop er på totalt overarbejde mens du er gravid og mens du ammer. Den har brug for let motion, god søvn og sund mad. Men, den fortjener faktisk også at blive forkælet og værdsat, for det kæmpe stykke arbejde den er i gang med.

Køb noget lækkert tøj, som du har det godt i og nyd din graviditet og amme perioden.

 

Graviditet og amme periode behøver ikke være et kompromis på dit udseende og din beklædning. Du kan nemt finde beklædning der tjener formålet og som samtidigt er smart. Det handler ikke udelukkende om din forfængelighed. Det handler i langt højere grad om dit velbefindende. Læs med herunder og få et par gode råd om tøj…