Hvorfor vi bruger sokker: Hvad siger dit valg af sokker?

Sokker er en grundlæggende del af vores garderobe, men mange mennesker kender ikke historien bag dem. De første optegnelser om sokker stammer fra omkring 6000 år siden! Dengang blev de lavet af gedeskind og blev båret som beskyttelse mod koldt vejr. I nyere tid er folk begyndt at bære sokker af stilmæssige årsager.

Sokkerne afspejler din personlighed

At bære en bestemt type sokker kan endda fortælle noget om en persons personlighed! Hvis en person f.eks. bærer ankelhøje, hvide bomuldssokker til sorte sko og bukser i weekenden, er vedkommende, måske konservativ på arbejdet, og nyder at klæde sig fint på til kirke eller en vigtig social begivenhed.

Folk har en tendens til at bære mere afslørende strømper, når de er hjemme eller i fitnesscenteret. De kan f.eks. vælge sporty knælange bomuldsblandingssokker til deres joggingbukser og kondisko. Folk, der klæder sig smart hver dag, men undgår lange, sorte aftensokker, kan være progressive tænkere, hvis politiske synspunkter hælder mod socialismen – personer af denne type var engang blev kaldt “sokker-strikkere” af den konservative politiker Enoch Powell.

Sokker fortæller noget om en persons erhverv og interesser

Hvis en person bærer knæhøje uldsokker med gummistøvler i Wellington-støvler, arbejder vedkommende måske inden for landbruget – mange landmænd bruger nemlig disse typer sokker for at beskytte deres fødder mod mudder og vådt græs.

En person, der bærer mønstrede sokker til et jakkesæt, kan være i den kreative industri eller modebranchen, hvor usædvanlige mønstre er almindelige og meget værdsat af kunderne.

Hvis du leder efter nogle sokker af høj kvalitet til din garderobe, så læs mere her. Der er mange forskellige og flotte designs, både sokker, som er sjove, som er ensfarvede, korte eller lange, der er også billige sorte sokker, hvis du er typen, som slet ikke går op i dine strømper, som andre gør. Hvis ikke at man går op i sit udseende, så er det også tosset at bruge mange penge på strømper.

Sokker er en grundlæggende del af vores garderobe, men mange mennesker kender ikke historien bag dem. De første optegnelser om sokker stammer fra omkring 6000 år siden! Dengang blev de lavet af gedeskind og blev båret som beskyttelse mod koldt vejr. I nyere tid er folk begyndt at bære sokker af stilmæssige årsager. Sokkerne afspejler…