Skal du bruge færre penge på mode?

Hvis du har det med at bruge mange penge på mode, er det måske en idé at overveje, om det er på tide at skære lidt ned på dit forbrug på dette område.

Fordele ved at købe færre stykker tøj

Der kan være en række fordele ved at købe færre stykker tøj. For det første er det meget mere miljøvenligt og bæredygtigt, hvis vi alle kunne købe meget mindre tøj. Tøjproduktion er noget af det, der sviner mest i forhold til co2, så jo mindre nyt tøj vi kan købe, desto bedre er det.

Derudover kan du også stå med flere penge mellem hænderne, hvis du vælger at købe tøj færre gange om året. Tøj er jo dyrt, og med et mindre forbrug har du flere penge til alt muligt andet.

Der må gerne være plads til fornyelse i garderoben

Dermed ikke sagt at du aldrig mere må købe nyt tøj. Men det kan bare være en rigtig god idé at begynde at tænke lidt mere over, hvor meget tøj du køber, og hvor du vælger at købe det fra, da det har meget at sige.

Der skal selvfølgelig være plads til at finde nyt tøj til din garderobe i ny og næ, så du ikke skal gå i det samme tøj altid. Men der er stor forskel på at købe nyt tøj hver måned, eller nøjes med at gøre det et par gange om året, hvis du kan det.

Genbrug kan gøre det mere bæredygtigt at købe tøj

Hvis du gerne vil have god samvittighed ved at købe nyt tøj, kan du jo overveje at begynde at købe det i genbrug i stedet for at købe det i en tøjbutik, som du sikkert har gjort indtil nu.

Ved at købe det i genbrug støtter du ikke direkte op om tøjindustrien, og der skal dermed ikke produceres nyt tøj og bruges co2, når du køber nyt tøj. Derudover er det jo også billigere for dig at købe det i en genbrugsbutik, så du kan både spare penge og købe tøj med grøn samvittighed.

Find smukke heldragter til babyer her.

Hvis du har det med at bruge mange penge på mode, er det måske en idé at overveje, om det er på tide at skære lidt ned på dit forbrug på dette område. Fordele ved at købe færre stykker tøj Der kan være en række fordele ved at købe færre stykker tøj. For det første…