Dette er den perfekte længde til jakkesætsbukser

Ofte kan det være svært at finde ud af, hvor lange bukserne skal være, når du køber nyt suit. I de fleste tilfælde passer længden på bukserne ikke, når du prøver dem i butikken. Her skal man ofte søge mod en skrædder, der kan enten lægge bukserne op eller ned. For at finde den perfekte længde på dem, får du her nogle tips til hvordan længden skal være, så de sidder lige i skabet.

 

Bukselængden

Når du har bærer bukserne, så skal de sidde til omkring livet. De skal ikke sidde for stramt, men vigtigt at de ikke hænger. Derudover skal du være opmærksom på længden. Oftest passer bukselængden ikke, men denne kan du få synet op ved en skrædder eller gør det selv. Bukselængden skal passe med at bukserne lige rører toppen af dine sko, når du bærer sættet.

 

Livvidden

Med livvidden er det noget nemmere at finde den rigtige størrelse, da butikker har mange størrelser til livvidden, hvilket gør det lige til at finde dem, der sidder helt perfekt. Det er vigtigt, at de hverken sidder for tæt eller løst. Sidder de for tæt, så vil der danne sig krøller under balderne, når du har bukserne på. Derimod hvis de er for løse, så vil bukserne kommer til at se posede ud langs dine ben. En skrædder vil kunne hjælpe, hvis bukserne sidder for løst, men det er dog begrænset, hvad de kan gøre uden at det kommer til at se mærkeligt ud andre steder på buksen. Sidder bukserne for tæt, er der ikke så meget en skrædder kan gøre. Så hvis den helt rigtige størrelse ikke er til at finde, så hellere vil nogle der sidder lidt for løst, fremfor nogle der sidder lidt for stramt.  

 

Slim fit eller regular fit?

Dette er heldigvis et spørgsmål om præferencer. Længe har det været meget på mode, at tøjet skal sidde tæt, derfor er det slim fit, der har været den mest populære. Mode ændrer sig dog hele tiden, og derfor er det lidt mere løse udtryk i regular fit blevet mere populært. Derfor bør du gå med det som du føler dig mest komfortabel i.

 

Find inspiration til dit næste suit her: Suit Club

Ofte kan det være svært at finde ud af, hvor lange bukserne skal være, når du køber nyt suit. I de fleste tilfælde passer længden på bukserne ikke, når du prøver dem i butikken. Her skal man ofte søge mod en skrædder, der kan enten lægge bukserne op eller ned. For at finde den perfekte…