Derfor skal du have et professionel IT-firma som partner

Det kan være en rigtig god idé at have en professionel og pålidelig IT-partner, når problemerne af den tekniske karakter begynder at stå i kø! Det har især mange mindre virksomheder erfaret over tid. Årsagen skal findes i, at man simpelthen ikke har kompetencerne in house, hvorfor man (hvis man ikke kan trække på god assistance), kan ende med skægget i postkassen – og et produktionsstop eller mistet værdifuldt data!

Vælg derfor et godt IT-firma, som du kan have ved din side. Kig efter disse 3 ting, når du vælger din samarbejdspartner:

  1. Er der 24/7 support?

Det er vigtigt, at du kan få fat i dit IT-firma 24/7. Derfor skal du sørge for, at du har service på hele døgnet, hele ugen. Det nytter trods alt ikke noget, hvis du står med en server, som er nede, og ikke kan træffe din supporter, fordi klokken har passeret kl. 16!

IT-support er ikke noget, som man kun har brug for fra kl. 8-16, men som kan være aktuelt når som helst på døgnet! Ofte er der beskrevet, hvilken service, man har i sin løsning i sin service level agreement. Sørg for at dobbelttjekke her. Det er vigtigt.

Du kan bl.a. finde 24/7 support hos https://intrahost.dk/ – hvor du får IT i øjenhøjde og pålidelig service.

  1. Sørg for backup!

Backup af data er essentielt. Forestil dig en situation, hvor din skærm går i sort. Du har brugt 3-4 arbejdsdage på at lægge en ny strategi, lave regnskab eller andet. Ja, måske du har hele kundekartoteker liggende, som du slet ikke kan sætte værdi på! Pludselig kan systemet slet ikke starte! Dit arbejde er væk. Din data er mistet. Forretningen er nærmest nulstillet!

En sådan situation må naturligvis aldrig kunne finde sted. Og det er da også derfor, du skal betale til en IT-leverandør. Du kan nemlig på den måde få kørt løbende backup, som gemmes på en server i skyen. Tilmed på en server, der har en backup server! På den måde har du selv en backup af DIN backup.

  1. Insister på fleksibilitet

Hvis du indgår en aftale med en IT-leverandør, så sørg for, det er et fleksibelt sted. Husk på, dine IT-behov kan ændre sig hurtigt, og så er det rart, at din aftale kan følge med. Ikke bare i serviceomfang, men også ift. at i f.eks. kan få tilbudt mere hardware-power, hvis i har en cloudløsning, hvorfra jeres applikationer kører o.l.

Det kan være en rigtig god idé at have en professionel og pålidelig IT-partner, når problemerne af den tekniske karakter begynder at stå i kø! Det har især mange mindre virksomheder erfaret over tid. Årsagen skal findes i, at man simpelthen ikke har kompetencerne in house, hvorfor man (hvis man ikke kan trække på god…