Sådan vælger du det rette ur

Det kan være noget af en udfordring at finde det rette ur. Der findes nemlig rigtig mange forskellige brands og designs på markedet. Vi har derfor lavet en lille guide til, hvordan du finder frem til det helt rette ur til dig.

Klassiske ure

De klassiske ure henvender sig til den minimalistiske mand eller dame. Det er typisk ure med få eller ingen detaljer, en simpel urskive samt almindelige talvisere og et kvartsurværk styret af batterier. Remmen er ofte af læder i enten sort eller brun. Målgruppen til et sådant ur er ofte mænd/kvinder, der leder efter et førstegangsur – et ur, som ikke kan en masse fancy, kun vise tiden, men som passer til det meste. Et ur, der er neutralt og ikke fylder alt for meget.

Trendy ure

Trendy ure er de ure, der er oppe i tiden, og det betyder også, at de kan skifte fra dag til dag. Det handler derfor om at følge med i diverse trends, som er skabt af indflydelsesrige personer eller virksomheder. En trendy ur kan være et ur, der på den ene eller anden måde adskiller sig fra mængde, f.eks. med en anderledes urskive med mønster eller farve. Urviseren og remmen kan være specialdesignede. Målgruppen til et sådant ur er ofte trendsættere, personer, der følger den nyeste måde og læser hvad de kendte gør. Det er også personer, der generelt skifter tøjstil tit og bruger mange penge på garderoben.

Moderne ure

Et moderne ur er en kombination mellem et klassisk ur og et trendy ur. Det er et unikt ur, som har alle de grundlæggende klassiske egenskaber og samtidig er smart og trendy, så flere går med det. Det moderne ur er ofte forbundet med et mærke, bl.a. Rolex eller Omega. Et ur, som aldrig helt går af mode, et ur som er et statussymbol, et ur som er letgenkendeligt, uanset om det er helt nyt eller af ældre dato. Se et udvalg af moderne ure her: https://timetowatch.dk/. Målgruppen til et sådant ur er ofte personer, der går meget op i ure og deres egen stil og som gerne giver lidt ekstra for kvalitet. Det er også personer, som virkelig sætter pris på de små detaljer.

Sporty ure

Sporty ure er ure, der er lavet til den aktive målgruppe. Her er urskiven typisk ekstra holdbar, ikke for tung og kan tåle slid. Urremmen er ofte lavet i et gummimateriale, som ikke strammer om håndleddet og uret irriterer ikke huden under bevægelse. Målgruppen til et sådant ur er den aktive mand/kvinde, som er interesseret i at vide, hvor mange skridt, de går i løbet af dagen, hvor mange kalorier de har forbrændt samt hvor høj deres puls er.

Det kan være noget af en udfordring at finde det rette ur. Der findes nemlig rigtig mange forskellige brands og designs på markedet. Vi har derfor lavet en lille guide til, hvordan du finder frem til det helt rette ur til dig. Klassiske ure De klassiske ure henvender sig til den minimalistiske mand eller dame.…